Η Εταιρεία e-kaminada.gr δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση εξαρτημάτων καμινάδας για κάθε ενδιαφερόμενο από το 2015, με έμφαση στη σχέση ποιότητας-τιμής. Προσφέρουμε οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις σε Προϊόντα καπέλων καμινάδας , αεραγωγών και εξαρτημάτων καμινάδας καθώς και ποικιλία διάφορων άλλων προϊόντων όπως Ψησταριές, Σούβλες, Σχάρες Καθώς αξεσουάρ για σόμπες ,πέλλετ, και αξεσουάρ τζακιών ! Προτείνουμε επίσης να παρακολουθείτε τις προσφορές μας όσον αφορά τα προϊόντα μας με σκοπό να επωφεληθείτε από τις παραπάνω προσφορές που θα προκύψουν. Περιηγηθείτε τις κατηγορίες μας και μην παραλείπετε να αφήνετε σχόλια στις αναρτήσεις μας ή και να προτείνετε διορθώσεις και νέες ιδέες. Προσπάθειά μας είναι η ικανοποίησή σας, ώστε να θεμελιώσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας.

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το κατάστημά μας με το καλύτερο από τους παρακάτω τρόπους που σας προτείνουμε:

  1. Παραγγελία online από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ πλοηγήστε στο κατάστημά μας, χρησιμοποιήστε το καλάθι αγορών ακολουθήσετε τις οδηγίες του συστήματος και συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν.
  2. Τηλεφωνικά. Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Τηλέφωνα Παραγγελιών: Κιν. Τηλέφωνο: (What’s Up) (Μπορείτε να καλείτε και όταν χρειάζεσθε άμεση ενημέρωση).
  3. Με e-mail. Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο: ekaminada@gmail.com
    Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

*** Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.